Despre Noi

Din 1975 ducem Arta mai departe. Da valoare casei si gradinii tale cu ornamentele noastre de calitate premium.

Ornament este deja o companie bine cunoscuta pe piata romaneasca de fantani arteziene, ornamente de gradina si decoratiuni interioare si exterioare din ciment sau ipsos. Are originea din 1975 ca si Intreprindere Mestesugareasca , din 1990 ca si A.F., iar in 2003 ca Societate Comerciala,  aceasta a cunoscut o permanenta dezvoltare si crestere economica de-a lungul timpului.


Valorile care ne caracterizeaza si pe care punem accent imbina respectul fata de clienti si parteneriatul catre care suntem in permanenta deschisi. Punem pe primul plan demnitatea, integritatea si curajul in ceea ce intreprindem.

Ambitia de a fi cei mai buni in orice am intreprinde ne determina sa atingem performanta si eficienta in activitatea desfasurata.

Toate acestea sunt trasaturi care au castigat increderea clientilor nostri si ne-au dezvoltat spiritul de leader in producerea si comercializarea acestor categorii de produse.

Prin onestitatea si respectul aratate clientilor si partenerilor nostri am reusit sa devenim unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata de ornamente de gradina si decoratiuni interioare din Romania.

Rezultatele pe care le-am obtinut transmit un mesaj clar in legatura cu succesul nostru. Vom ramane si pe viitor fideli principiilor noastre si deschisi tuturor celor ce vor sa ne cunoasca.

De ce sa ne alegeti pe noi?

Noi va oferim garantia calitatii premium datorita materialelor de calitate pe care le folosim si aici amintim, printre altele, cimentul alb (produs din 95% calcar) si al prafului de marmura obtinut din renumita marmura de Ruschita, si mai ales prin faptul ca nu am facut si nici nu v-om face rabat la calitate in detrimentul pretului.  

De ce suntem noi diferiti?

Pentru ca noi ne respectam clientii oferidu-le doar produse de buna calitate, iar la achizitia fantanilor arteziene va oferim instructiunile de montaj pe DVD Video cu pasii care trebuie urmati, reusind sa fie montate chiar si de persoanele care ne intreaba "Cata apa sa punem in ciment?". DVD-ul contine toti pasii care trebuiesc urmati pentru a monta fantana arteziana, iar daca pe parcursul montajului mai sunt inca neclaritati va stam la dispozite cu asistenta tehnica gratuit.

Care sunt avantajele clientului achizitionand produsele noastre?

Toate produsele noaste sunt armate la interior cu armatura din sarma zincata, pentru a nu rugini si slabi rezistenta produselor prin coroziunea armaturii si aparitia de fisuri. Pe toata perioada procesului de productie incepand cu amestecarea componentelor, dupa o reteta perfectionata in timp, turnarea in forme si vibrarea acestora, este atent verificata de catre responsabilul de calitate, iar dupa decofrarea din forma fiecare produs rezultat va fi finisat si antichizat manual. Matritele pe care le folosim sunt special concepute sa se inchida perfect pentru a elimina bavurile produse pe piese de la imbinarea planurilor de separatie ale acestora.