Fantani arteziene de Gradina sau Curte

Ce modalitate mai buna de a crea o atmosfera primitoare, placuta si relaxanta in gradina sau curtea ta decat adaugarea unei fantani arteziene in aceasta? Sunetul apei curgatoare pe care il ofera fantana arteziana ne duce cu gandul la linistea sufleteasca pe care ne-o ofera natura chiar in gradina dumneavoastra, de asemenea apa unei fantani arteziene va racori si va improspata aerul, acest lucru are si avantajul ca ajuta la dezvoltarea armonioasa si bogata a plantelor si florilor din curte. Pentru ca avem un deosebit respect fata de clientii nostri, incepand din 2012, toate piesele care alcatuiesc fantanile arteziene sunt turnate prin tehnologia MarmoTek®, dezvoltata si inbunatatita in decursul celor 15 ani de productie a ornamentelor de gradina, si de aceea fiecare piesa are o calitate ridicata iar finisarea si patinarea este efectuata in intregime manual si cu cea mai mare atentie pentru detalii. La cererea clientului avem posibilitatea de a obtine culoarea dorita pentru incadrarea perfecta a orcarei fantani arteziene in cadrul gradinii sau curtii, tinand cont de culorile obiectelor care o inconjoara( culoarea casei, a gardului, a plantelor din gradina,etc.).

Alege Informat

Parerile Clientilor Ornament.ro

Mereu mi-am dorit sa am sunetul unui izvor la mine in curte si cu aceasta fantana Briona am reusit. Pana sa o pun un functiune am fost un pic reticent vis-a-vis de aceasta fantana, dar a reusit sa imi dovedeasca contrariul. O recomand cu caldura.

Catalin Antodi - Baia Mare

5/5

Am cumparat aceasta fantana in principal pentru aspect. Nefiind familiarizata cu betonul am intimpinat unele mici probleme la montaj dar cei de la tehnic ne-au indrumat si am reusit sa o montam corect. Multumim si va recomad pentru intelegerea si profesionalismul de care ati dat dovata.

Ioana Ferchez-Cluj Napoca

5/5

O fantana arteziana extraordinara. O recomand.

Adrian Mardare - Bucuresti

5/5

superba!!!!!!,o recomand cu drag,mulțumesc ornament.ro!!!!

Olaru Cristina

5/5