Fantani arteziene de Gradina

Ce modalitate mai buna de a crea o atmosfera primitoare, placuta si relaxanta in gradina ta decat adaugarea unei fantani arteziene in aceasta? Sunetul apei curgatoare pe care il ofera fantana arteziana ne duce cu gandul la linistea sufleteasca pe care ne-o ofera natura chiar in gradina dumneavoastra, de asemenea apa unei fantani arteziene va racori si va improspata aerul, acest lucru are si avantajul ca ajuta la dezvoltarea armonioasa si bogata a plantelor si florilor. Pentru ca avem un deosebit respect fata de clientii nostri, incepand din 2012, toate piesele care alcatuiesc fantanile arteziene sunt turnate dupa tehnologia MarmoTek®, dezvoltata si inbunatatita in decursul celor 10 ani de productie a ornamentelor de gradina, si de aceea fiecare piesa are o calitate ridicata iar finisarea si patinarea este efectuata in intregime manual si cu cea mai mare atentie pentru detalii. La cererea clientului avem posibilitatea de a obtine culoarea dorita pentru incadrarea perfecta a orcarei fantani arteziene in cadrul gradinii, tinand cont de culorile obiectelor care o inconjoara( culoarea casei, a gardului, a plantelor din gradina,etc.).

Alege Informat

Parerile Clientilor

Fantana arteziana Copil cu farfurie

Fantana arteziana Copil cu farfurie

Imi doream o fantana cu un debit mare de apa al carui sunet sa ma relaxeze iar aceasta fantana m-a satisfactu pe deplin. recomand cu placere.

Mihai Ionut - Bucuresti

5/5
Fantana Arteziana cu Patru Nivele si Bazin Clasic

Fantana Arteziana cu Patru Nivele si Bazin Clasic

O fantana arteziana extraordinara. O recomand.

Adrian Mardare - Bucuresti

5/5
Bazin Regal in stil Clasic

Bazin Regal in stil Clasic

Am dorit o fantana arteziana impunatoare in fata restaurantului iar echipa de la Ornament srl mi-a recomandat acest model, care chiar este impresionant, impreuna cu fantana arteziana cu copil cu farfurie. Sunt la a doua colaborare cu ei si chiar sunt profesionisti. Va recomand cu incredere.

Alexandru Mihail - Iasi

5/5
Fantana Arteziana Anzio cu Bazin Rotund

Fantana Arteziana Anzio cu Bazin Rotund

O fantana arteziana superba. Este fantana ideala pentru gradina mea de dimensiuni mai reduse. Este o adevarata bucurie aceasta fantana. Multumesc.

Amalia Chercea - Bucuresti

5/5
Coloana Ornamentala Corintica C4

Coloana Ornamentala Corintica C4

Sunt usor de montat si au fost perfecte pentru pergola mea. Finisajul este exceptional.

Catalin Istrat - Focsani

5/5
Fantana arteziana Anzio

Fantana arteziana Anzio

Iubesc aceasta fantana. Am facut-o cadou finilor de casa noua si cred ca am sa achizitionez si pentru noi una. O recomand.

Mihaela Bordea - Bucuresti

5/5
Fantana arteziana Briona

Fantana arteziana Briona

Ascultand sunetul apei care curge din aceasta fantana seara cand ajung de la birou ma relaxeaza in totalitate. Am instalat langa ea spoturi solare si cand se aprind o pune in valoare. O recomand cu cea mai mare caldura.

Petre Constantin - Constanta

5/5