Ipsos - Stuco

Profile decorative din ipsos, un interior cu personalitate !

De ce Profile Decorative de interior din Ipsos?

La renovari dar si la constructiile noi probabil cel mai dramatic si neimportant aspect sunt peretii si tavanul. Ganditi-va ca sunteti aproape in totalitate inconjurati de acestia si au cel mai mare impact asupra mediului in care locuiti. Pentru a crea un aspect placut, relaxant si rafinat al locuintei va recomandam folosirea profilelor decorative din ipsos.

Alegerea ipsos-ului ca material pentru fabricarea profilelor decorative este astazi, mai mult ca oricand, o vointa constienta in a dezvolta o productie ecologica.

Timp de secole, proprietatile ipsos-ului au fost evidentiate iar noi incercam sa le punctam pe cele mai importante:

- reglarea higrometrica a aerului din camera, tencuiala cu ipsos lasa peretii dintr-o camera sa respire pentru a nu permite aparitia egrasiei.
- rezistenta la foc, nu se topeste precum polistirenul.
- izolare fonica.Pentru o izolare fonica crescuta peretii interiori vor fi intotdeauna placati cu placi de rigips cu densitate mare de ipsos si nu cu polistiren.

Inca din antichitate Egipenii, Grecii si Romanii au folosit ipsosul pentru decorarea interioarelor, iar in prezent este recunoscut pe scara larga ca fiind un material inofensiv pentru sanatate si, de asemenea, ecologic.

Ipsos-ul este realizat prin amestecul de gips mineral cu apa si nu are nevoie de alti adezivi, solventi sau orice produs nociv pentru om pentru a se intari.

Pentru a obtine o calitate superioara a profilelor decorative folosim numai ipsos stucco de modelaj cu densitate mare creat special pentru productia de stucaturi ( elemente decorative de interior din ipsos).

La momentul actual sunt multe materiale "inovatoare" din care sunt produse elementele decorative de interior, iar cele mai raspandite sunt cele din polistiren si rasini epoxidice. Dar oare acestea ofera in timp ceea ce ofera ornamentele din ipsos?

Interior Luvru

Interior - Castelul Peles

Salonul Albastru - Versailles

Ateneul Roman

Dormitor - Versailles

Ateneul Roman

Interior - Palatul Bragadiru

Daca aceste superbe interioare cu elemente decorative din ipsos ar fi fost confectionate din polistiren credeti ca mai aveam ce vizita astazi?

Pentru a nu pierde nobletea, rafinamentul si faima interioarelor dumneavoastra folositi numai Profile Decorative de Ipsos !