Fantana Arteziana cu Patru Nivele

Disponibilitate:
Pe Comanda
Cod produs:
FA21

Beneficii la achizitia produsului de la Ornament.ro

  • Produs de Calitate Premium

  • Produs Finisat Manual

  • Garantie 2 ani

  • 30 zile drept de retur si primesti banii inapoi

Specificatii Tehnice:

Inaltime : 250 cm
Diametru : Ø1 = 130 cm , Ø2 = 100 cm, Ø3 = 75 cm, Ø4 = 48 cm
Greutate : 590 Kg
Material : MarmoTek ® 
Culori disponibile : Alb Natur - Alb Antic - Galben Antic.

Pret
3.200 Lei

Pret cu TVA

Opţiuni disponibile


Comanda Telefonic : 0745.474.919

Descriere Produs

Cu siguranta o fantana arteziana cu patru nivele poate reprezenta raspunsul potrivit pentru toate persoanele ce se afla in cautarea unor solutii optime pentru amenajarea unor spatii exterioare. Puteti lua in calcul achizitionarea unor fantani arteziene de acest tip atat pentru gradina dumneavoastra, cat si pentru alte spatii exterioare, precum restaurante sau terase. O fantana arteziana cu patru nivele va ofera mereu o priveliste minunata pentru gradina dumneavoastra.

Recomandam achizitionarea acestei fantani impreuna cu bazin.


Sunteti una din persoanele ce se afla in cautarea unor modalitati ideale pentru amenajarea spatiilor exterioare? Cautati mereu cele mai bune solutii pentru ca gradina dumneavoastra sa arate impecabil? In cazul in care sunteti in cautarea unor raspunsuri pentru aceste intrebari, atunci cu siguranta o fantana arteziana cu patru nivele poate reprezenta cea mai buna solutie. Aceasta fantana este cu circuit inchis, ceea ce inseamna ca pentru functionarea sa nu este necesara apa curenta.


Intretinere: Pe timpul iernii este foarte important sa nu lasati apa in fantana arteziana (nici in farfurii, dar nici in bazin). Daca este posibil va recomandam sa acoperiti fanatana cu o folie sau o prelata.
Specificatii Tehnice
Inaltime 250 cm
Diametru Fantana Arteziana Ø1 = 130 cm , Ø2 = 100 cm, Ø3 = 75 cm, Ø4 = 48 cm
Greutate 590 Kg
Material MarmoTek ®
Culoare Finisaj Alb Natur - Alb Antic - Galben Antic.
Caracteristici
Se Livreaza Demontat
Necesita Montaj Da
Rezistenta Inghet/Dezghet Da
Pretabil in spatii Exterioare, Gradini sau Parcuri
Material pentru lipire Ciment Gri
Material pentru chituit Ciment Alb
Beneficii
Instructiuni de montaj Se va livra Gratuit DVD Video cu instructiunile de montaj pentru a putea fi montata de oricine fara nici un fel de problema.
Asistenta tehnica Specialistii nostri de la departamentul tehnic va vor furniza toate informatiile necesare pentru a putea duce la bun sfarsit proiectele dumneavoastra.
Circuit Inchis Pentru functionare nu necesita apa curenta ci doar o pompa de recirculare apa.
Material rezistent UV si inghet/dezghet Confectionat din MarmoTek ®, rezista cu succes tuturor intemperiilor, degradari UV si efectului de inghet/dezghet.
Tehnologii de Turnare Produse cu ultimile tehnologii de turnare pentru rezistenta sporita, fara gauri de turnare si fara urme de bavura in exces.
Materiale de Calitate Superioara Folosim doar Ciment alb importat din Italia, praf de marmura obtinut din faimoasa marmura de Ruschita.
Calitate sporita si finisare manuala La toate produsele se foloseste cantitatea optima de ciment pentru a nu se degrada in timp, iar fiecare produs este finisat manual pentru a avea un grad de calitate sporit.
Sunetul apei are efect relaxant
Dezavantaje
Produsele necesita lipire si finisaj la montare. Fiind produse prefabricate necesita lipire si chituire la montaj.
Opiniile Clientilor Nostri
Spune-ţi opinia

Produse Vizualizate Recent