Fantana Arteziana cu Patru Nivele si Bazin Clasic

5/5 (1 opinii) Spune-ţi opinia
Disponibilitate:
Pe Comanda
Cod produs:
FA21+bazin clasic

Beneficii la achizitia produsului de la Ornament.ro

  • Produs de Calitate Premium

  • Produs Finisat Manual

  • Garantie 2 ani

  • 30 zile drept de retur si primesti banii inapoi

Detalii Tehnice:

Inaltime = 270 cm
Diametru = Ø1 = 130 cm , Ø2 = 100 cm, Ø3 = 75 cm, Ø4 = 48 cm
Diametru Bazin = Ø exterior = 280 cm , Ø interior = 231 cm
Greutate = 1100 Kg
Material = MarmoTek ®
Culori Finisaj = Alb Natur - Alb Antic - Galben Antic

Pret
6.450 Lei

Pret cu TVA

Opţiuni disponibile


Comanda Telefonic : 0745.474.919

Descriere Produs

Vrei sa iti amenajezi gradina in asa fel incat sa arate minunat? Totul este foarte simplu. Optati pentru o fantana arteziana cu patru nivele si bazin clasic. Aceasta este deosebita din toate punctele de vedere si se poate asorta cu multe optiuni in ceea ce priveste decorul, iar curtea dumneavoastra va arata impecabil. Cu siguranta prietenii care va vor vizita si vor avea contact vizual cu amenajarea curtii vor fi impresionati intr-un mod placut. De asemenea, prin montarea unei fantani arteziene de acest tip, veti avea posibilitatea de a crea un spatiu minunat in curte. Aici va puteti relaxa si puteti petrece momente foarte placute alaturi de cei dragi.

Sunteti in cautarea unor metode prin care sa va asigurati de faptul ca totul se va potrivi in gradina dumneavoastra, din punct de vedere estetic? Cu siguranta daca veti achizitiona o fantana arteziana cu patru nivele si bazin clasic veti avea parte de multe beneficii, deoarece aceasta fantana ofera posibilitatea de a o incadra perfect in curtea dumneavoastra. Dupa montarea unei fantani arteziene de acest tip spatiul vizual din gradina dumneavoastra se va schimba total. Veti fi mereu impresionati de aspectul gradinii. Pentru a va bucura de tot ceea ce poate oferi gradina dumneavoastra, nu trebuie decat sa optati pentru o fantana arteziana cu patru nivele si bazin clasic.

Intretinere: Pe timpul iernii este foarte important sa nu lasati apa in fantana arteziana (nici in farfurii, dar nici in bazin). Daca este posibil va recomandam sa acoperiti fanatana cu o folie sau o prelata.

Specificatii Tehnice
Inaltime 270 cm
Diametru Fantana Arteziana Ø1 = 130 cm , Ø2 = 100 cm, Ø3 = 75 cm, Ø4 = 48 cm
Diametru Bazin Ø exterior = 280 cm , Ø interior = 231 cm
Greutate 1100 Kg
Material MarmoTek ®
Culoare Finisaj Alb Natur - Alb Antic - Galben Antic.
Caracteristici
Se Livreaza Demontat
Necesita Montaj Da
Rezistenta Inghet/Dezghet Da
Pretabil in spatii Exterioare, Gradini sau Parcuri
Material pentru lipire Ciment Gri
Material pentru chituit Ciment Alb
Beneficii
Instructiuni de montaj Se va livra Gratuit DVD Video cu instructiunile de montaj pentru a putea fi montata de oricine fara nici un fel de problema.
Asistenta tehnica Specialistii nostri de la departamentul tehnic va vor furniza toate informatiile necesare pentru a putea duce la bun sfarsit proiectele dumneavoastra.
Circuit Inchis Pentru functionare nu necesita apa curenta ci doar o pompa de recirculare apa.
Material rezistent UV si inghet/dezghet Confectionat din MarmoTek ®, rezista cu succes tuturor intemperiilor, degradari UV si efectului de inghet/dezghet.
Tehnologii de Turnare Produse cu ultimile tehnologii de turnare pentru rezistenta sporita, fara gauri de turnare si fara urme de bavura in exces.
Materiale de Calitate Superioara Folosim doar Ciment alb importat din Italia, praf de marmura obtinut din faimoasa marmura de Ruschita.
Calitate sporita si finisare manuala La toate produsele se foloseste cantitatea optima de ciment pentru a nu se degrada in timp, iar fiecare produs este finisat manual pentru a avea un grad de calitate sporit.
Sunetul apei are efect relaxant
Dezavantaje
Produsele necesita lipire si finisaj la montare. Fiind produse prefabricate necesita lipire si chituire la montaj.
Opiniile Clientilor Nostri
Spune-ţi opinia